3 ZLATNA PRAVILA ZA PUN NOVČANIK: Srbi greše u PROSTIM STVARIMA, verovali ili ne, najbitnija je BOJA NOVČANIKA
Evo kako da privučete pare, pravo u svoj novčanik, Foto: wen hui wang / Panthermedia / Profimedia

morate znati

3 ZLATNA PRAVILA ZA PUN NOVČANIK: Srbi greše u PROSTIM STVARIMA, verovali ili ne, najbitnija je BOJA NOVČANIKA

Značajni uticaji

Objavljeno:

Feng šui nudi korisne savete za uređenje novčanika radi privlačenja pozitivne finansijske energije. Evo na šta treba obratiti pažnju kako biste optimizovali svoj novčanik prema principima feng šuija.

Boja: Srećna boja za 2024. godinu prema feng šuiju je zelena, koja simbolizuje rast i vitalnost. Zelena boja se preporučuje jer može pomoći u privlačenju novca i prilika tokom godine. Ako vam zelena nije omiljena boja, možete odabrati novčanik sa zelenim detaljima ili postavom koji će dodati tu energiju.

Oblik i materijal: Oblik novčanika ima značajan uticaj na feng šui svojstva i finansijsku stabilnost. Idealno je da novčanik bude ravan i jednostavan, jer to omogućava da novac bude složen bez preklapanja.

Da, novčanik treba da bude zelene boje
Da, novčanik treba da bude zelene bojefoto: James Clarke Images / Alamy / Profimedia

To se smatra dobrim protokom energije, što je ključno za privlačenje prosperiteta. Materijal novčanika takođe igra ulogu; koža se preporučuje zbog svoje izdržljivosti i pozitivnih energetskih svojstava.

Organizacija: Čistoća i organizacija su ključne komponente feng šui principa. Oslobodite novčanik od nepotrebnih predmeta poput starih računa, priznanica i papirića koji mogu blokirati energiju i usporiti finansijski napredak. Redovno čistite novčanik jednom nedeljno i organizujte novac i kartice na odgovarajuća mesta. Kovanice i papirni novac treba držati odvojeno, a kartice stavljati u posebne džepiće kako bi se održao red i organizacija.

Uz ove smernice, vaš novčanik može postati efikasan alat za privlačenje pozitivne finansijske energije prema principima feng šuija, što može doprineti vašem opštem blagostanju i uspehu u svakodnevnim finansijskim aktivnostima.

Bonus video:

04:31

BRZE VESTI 27.06.2024

(Espreso / Republika / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.